Over ons

Ter Beek Bouw is een vakkundig allroundbedrijf wat al meer dan 35 jaar werkzaam is in de bouw. En sinds 2007 zijn beide zoons toegetreden in het bedrijf en vormen wij met elkaar een vakkundig team. Bij ter Beek Bouw staat ” kwaliteit, advies en maatwerk” hoog in het vaandel.

Jan ter Beek [midden op foto]
Als directeur van het familiebedrijf ben ik werkzaam als allround vakman. Met mijn 40 jaar ervaring in de bouw geef ik opdrachtgevers een gedegen advies op het gebied van bouwen of verbouwen.

Willem ter Beek [links op foto]
Directeur binnen het bedrijf en als werkvoorbereider calculator haal ik het beste in ons werk naar boven. Ik wil altijd verbeteren en neem niet snel genoegen met minder. Mijn specialisme ligt in het metselen.

John ter Beek [rechts op foto]
Directeur en met veel plezier allround timmerman, uitvoerder en opzichter. Ik hecht veel waarde aan details en werk graag netjes. Ik wil dat een klant tevreden is.

Contact

Adres: Groeneweg 10
3751 LE Bunschoten
Telefoon: +31(0)33 298 70 20
Mobiel: 06 558 136 29 of 06 231 979 20
E-mail: info@terbeekbouw.nl

Bent u op zoek naar steigerhout meubels?
Steigerhout Bunschoten

Maurice Wolterink
Maurice Wolterink
14:12 31 Dec 18
Zeer tevreden!! We hebben voor onze dakopbouw uit een groot aantal aannemers uiteindelijk gekozen door Ter Beek Bouw.Ter Beek Bouw beschikt over een team van professionele vakmensen met ieder zijn eigen specialiteiten. Het zijn allen harde werkers die, als het moet, ook langer doorgaan om net het verschil te maken tussen een goede en perfecte afwerking.Tijdens de werkzaamheden moest er ook wat aangepast worden bij onze buren, dit is keurig overlegd met de buren en perfect opgeleverd. Na de werkzaamheden laten ze de boel netjes achter en wordt de planning voor de volgende dag nog even doorgenomen.We zijn dan ook erg blij met het eindresultaat. Ook is de prijs/kwaliteitverhouding erg goed.Lees meer
Wouterus Huijgen
Wouterus Huijgen
20:48 24 Feb 14
Goede kwaliteit, prijs en service!Zeer goede ervaringen mee.Een bouwbedrijf waar je op kan bouwen!Lees meer
Bekijk alle beoordelingen